‘De trein nemen is voor mij een ontspannen manier van reizen’

Collega Rogier Bos, universitair docent aan het Freudenthal Instituut, reisde met de trein naar een meeting in Ludwigsburg. In deze video neemt hij je op mee op reis. 

Rogier: “De trein nemen is voor mij een hele ontspannen manier van reizen. Ik loop naar het station, want ik woon toevallig vlakbij het station. Dan stap ik in en dan is mijn reis direct begonnen. Ik klap mijn laptop open: ik geef feedback aan mensen, ik lees artikelen, ik bel iemand of ik haal even wat te eten.” 

'Het klopte voor mij niet om te vliegen naar een bijeenkomst die over klimaatverandering gaat'

Annechien Tabak

Annechien Tabak, junior docent bij de opleiding Sociale Geografie en Planologie, reisde afgelopen februari met de trein én per boot naar Malta. 

Lees verder

'Een groot deel van de reistijd kon ik nuttig besteden'

Caspar de Bok

Caspar, beleidsmedewerker bij de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie, reisde in september met de trein naar een conferentie in Barcelona. “Vanuit Utrecht hoefde ik maar twee keer over te stappen.”

Lees verder

'Comfortabel reizen én werken in de trein'

Tom McDevitt

Vorig jaar werd Tom McDevitt, projectleider UULabs, uitgenodigd om een presentatie te geven over zijn ervaringen met living labs tijdens een internationaal congres over duurzaamheid in Zweden. Begin oktober reisde hij daarvoor met de trein naar Malmö.

Lees verder

'Onderweg maak je van alles mee'

Daphne Odekerken

Daphne, promovenda kunstmatige intelligentie, fietste naar een conferentie in Wales en pakte de trein naar een congres in Zuid-Italië. “Deze manier van reizen vind ik zo ontspannen.”

Lees verder

website: frismedia.nl | design: blik.nl